forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum
Forum - Genel bakış
=> Daha kayıt olmadın mı?
Saygıdeğer forum üyelerimiz, |
Hazırlamış olduğunuz dokümanları burada paylaşabilir, diğer üyelerimizle bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. İsterseniz forumumuza doküman ekleyebilirsiniz. Sizlerin hazırlamış olduğu çalışmalar diğer öğretmenlerimize ulaştıkça, bilgiler katlanarak artacaktır. Unutmayalım ki, bilgi paylaştıkça artar. Paylaşmayı seven bütün öğretmenlerimizin çalışmalarını bekliyoruz.
|
forum - TyRfqSRp
Burdasın: forum => Duyurular => TyRfqSRp |
|
WBH4gvrl (Ziyaretçi) |
aorhan 02 Temmuz 2012 Bundan yıllar f6nce yani 2006 da ilk netime kavuÅmuÅ ve oulnna beraber blog yazmaya baÅlamıÅtım. O zamanların blogcularından Åimdiye kalan pek yok sonrasında ara verip, bir mfcddet sonra teakolik ile tanıÅtım. Ne vardı ki benim asıl yazmak istediÄim konusunda farkında olmadna bana ilham veren blogtur. Sonrasında teknoloji yazılarını yazmaya baÅladım ve hem o gfcn bugfcndfcr takip etmeyi bırakmam hem de gerek kiÅilik gerekse blogunda mfctevazi biri olan Hamza Abi'yle tanıÅma Åerefine eriÅerek gfczel bir insan tanımıŠoldum. Blog bir arae7 f6nemli olan sana ve baÅkalarına ne kazandırdıklarıdır bana gf6re. Banada TEAkolik epey Åeyler kazandırdı daha nice senelere Hamza Abi. | |||
aB21J0HIC4 (Ziyaretçi) |
AKAIK yo'uve got the answer in one! |
Cevapla:
Bütün konular: 649
Bütün postalar: 2693
Bütün kullanıcılar: 469
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse

Bu zamana kadar 93 ziyaretçi (517 klik) buradaydı.